Kategori

Isi Kandungan

Followers

Promosi Blog Anda

Daftarkan Blog Anda Disini...Percuma

Sy Aqil (Tuan Pengeran) (Engku Bijaya Sura) - anak Tok Ku Paloh)

Posted by Blog Rasmi YM Syed Abi Ghufran Al-Idrus Wednesday, December 22, 2010

"..kenal tak ni..ni la gambar Syed Aqil ketika sudah bersara..."

"...alhamdulilah...akhirnya dapat jugak admin akan gambar ni...kalu tak kenal..ni la Syed Aqil yang jugak dikenali sebagai Engku Bijaya Sura...beliau mmg hebat dalam hal-hal perundangan...tak salah la beliau dilantik sebagai majistret...beliau adalah anak kpd Tok Ku Paloh...nnt ada masa admin akan letakkan kuburnya...nak maklumat lanjut..dapatkan le bukunya daripadaa admin...hehhehe"


"..ni gambar ketika pertukaran tempat kerje..masa ni beliau menjadi majistret..kalu tak silap admin laa..beliau kat depan sekali..yg pakai tongkat tu.."

"..ni ketika bergambar bersama-sama dgn Sultan Sulaiman Badrul Alam Shah.."

Print

3 comments

 1. akubest501 Says:
 2. menarik...i like....

   
 3. Girls Dreams Says:
 4. Assalamualaikum,Boleh tahu mcmana gambar2 ni boleh anda dpati....kerana setahu kami gambar ini hanya dlm simpanan anaknya shje...dah dpt kebenaran isterinya yg masih ada...kekadang ada gambar2 peribadi yg tak ingin ditonton beramai2.....drpd anakanda syed agil..

   
 5. Unknown Says:
 6. Wassalam. Sy nk bertanya, gambar tokku paloh ada tak dalam simpanan keluarga tokku? Kalau ada teringin saya melihatnya.

   

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sekapur Sirih


Salam...Selamat Datang Ke Blog Sagasama ...Ini Merupakan Sambungan Daripada Blog Yang Lama ( blogsagasama.blogspot.com ) Kerana Blog Yang Lama Sudah Terdelete Secara Tidak Sengaja...Semoga Sahabat Sekelian Mendapat Manfaat Dari Blog Ini...

Email dan YM Admin : sagasue@yahoo.com

ADMIN : TIDAK ON LINE

free counter