Kategori

Isi Kandungan

Followers

Promosi Blog Anda

Daftarkan Blog Anda Disini...Percuma

Apa Yang Salah Pada Gambar Ini?

Posted by Blog Rasmi YM Syed Abi Ghufran Al-Idrus Wednesday, January 13, 2010






cuba la teka..
apa yg pelik pd gambar ini..
tu pun kalu bijak laaa
dan pantang dicabar...hehehhee

DAH DITUTUP..DAH DIJAWAB..SYABAS DAN TAHNIAH!!!




Print

42 comments

  1. tingkap rumah tu tak logic.

     
  2. yusri Says:
  3. hahaha...2 biji buah tu takkanlah tergantung mcm tu je admin...
    hahahaha...

     
  4. hehehe..anak sepupu admin cuba menjawab daaa..tp sayang daa..salah daaa..hahhaa..cuba lagi ek..hehhehe..

     
  5. hahahaa..mungkin ada tali kot...hahhaha..salah daa yusri..tak betul tu..sikit lagi..hehhee..selamat mencuba daa...

     
  6. yusri Says:
  7. hah..pokok yg sane tu buah die kat atas daa..yg 3biji ni bukan kt atas dahan pokok..

     
  8. hehheheh..slah lagi daa..admin dah terguling ni...hahhah..gelak sakan daa..salah tu..cuba lagi..admin up sikit level iq ni..hahahhaaa

     
  9. Anonymous Says:
  10. jln 2 xlogik...mcm sngai je...ad ke jln mcm 2...

     
  11. Anonymous Says:
  12. bunga buah tuu yg slahnyee..^^

     
  13. ehheheh..mmg jalan tu mcm sungai daa..hahaha..salah daaa cubaan tu..cuba lagi..hhehehhe..selamat mencuba..

     
  14. hehhehe...kenapa lak dgn bunganya tu..kecil sgt ke..hhehehhe..dah nak betul tu..selamat mencuba daa...sikit lagi..

     
  15. Mr.Bintang Says:
  16. ada satu bunga tu tergantung.. hehe..

     
  17. hehhe..mr bintang pun join jugak ke..nnt pening kan..hhahhaha..salah daa..hehee..dah dekat tu..skit lagi..pasti betul..perhatikan betul2...selamat mencuba daaa

     
  18. Anonymous Says:
  19. bunga die tuu yg salahnye sbb..nmpk mcm bunga2 cinta~lgu dendangan misha omar tuu.^^salah sbb..bunga tuu mcm xder tangkai yg btul utk dia bbunga kot..mcm xcukup sifat ajer..mmg bunga buah tu ker..mcm bunga orchid je laa..^^

     
  20. heheheh..sikit lagi tu..ok lah..admin bg klu skit..mmg ada kaitan dgn bunga dan buah tu..cuba perhatikan betul2 daa...hehheheee

     
  21. Anonymous Says:
  22. salam..rasa yer,,2 buah delimakn tp bunga dia mcm bunga kemboja la plop...

     
  23. zakeey Says:
  24. pokok buah mana ada bunge.salah la tu.

     
  25. hehhehhe..buah epal daaa..ehehhe..cuba lagi daa..selamat mencuba daaa....

     
  26. hehehehe..zakeey..pokok yg berbuih mesti ada bunga daaa..dah dekat tu..perhatikan dgn hati2..skit lagi tu...selamat mencuba...

     
  27. Anonymous Says:
  28. bunga buah tuu bsmbung ngn tangkai buah tuu kot yg salah..da la tangkai buah tuu kcik ajer..^^

     
  29. hehehee..ye la tu..pandai2 aje anonymous ni reka daa..hehehehe..cuba lagi..skit lagi tu daaa...

     
  30. Syed Fizul Says:
  31. oooo...kalau ade rumah, mesti akitek leh jawab...meh sini, Mr. Architect nak jawab...matahari hanya ada satu...cahaya pula terbentuk daripada matahari...so soalan hamba ni menjawab teka-teki tak Mr. President??? hehehe..tak faham gak ke..? hmm...mcm ni ...kalau ade cahaya, mesti ade bayang2....jadi, hamba plak nak tanya soalan, kenapa bayang pokok dan rumah tak sama arah??....mesti ade 2 mataharii.....alamakk....nak kiamat ke gambar ni....wallahu'aklam...itulah jawapan sipi-sipi hamba...yang sipi-sipi lagi tu hang pikiaq la sdri...klu dah bagi...kekeke...

     
  32. meriam buloh Says:
  33. hmmm... buah tue.. terbalik.. belah yg bawah tue spatutnya bertangkai.. tue nmpak cam de lubang.. or bekas tuk tngkai... ehehehhe

     
  34. ye le tu piso..pandai2 aje ko ni..admin tau laa..ko tu arkitek yg hebat..tp belum hebat lagi..kalu tak leh jawab teka teki admin ni..hhahahhaa..salah daaa..cuba lagi leee.....

     
  35. hehhee..kejap meriam buluh..admin nak berguling dulu..ketawa kejap..hehhehe..salah daaa..cuba lagi ek..hehheheee

     
  36. Anonymous Says:
  37. hehe..gadis sabah nak try jawab nie..jarak pokok tu dgn rmh tu..x logik kan buah tu nmpk tggi dr rumah tu...lagipun lukisan ni di'capture' dari bawah jalan.bukannya kat atas pokok...hehe^^..

     
  38. wau..hebatnya..hahhaa..tp sayang daa..salah tetap salah daaa..hahhaha..selamat mencuba lagi dan selamat memeningkan kepala..hahhahaha

     
  39. farah Says:
  40. ade satu bunge yg tkde tangkai...

     
  41. Anonymous Says:
  42. bunga tu cm x seswai je ngn buah tu....kedudukan die pon x ses wai jgk ;p

     
  43. sharifah Says:
  44. ada bayang2 kt tepi jalan 2...dari mane dtg bayang2 tersebut...haaa...

     
  45. salam to farah : tahniah..anda berjaya sebab jawab soalan ni hingga salah...hahaha..cuba lagi..hehhee

     
  46. salam to anonymous : haaaa..dah dekat tu..sikit lagi..

     
  47. salam to sharifah : haaa..ada bayang2..ada org suluh lampu picit la tu kot..hahhahahah..salah daa..selamat memeningkan kepala.hhehhee

     
  48. sharifah Says:
  49. mane boleh buah 2 bergantung pada bunga..tgk betOi2..
    tangkai buah 2 tergantung kt bunga...sungguh xlogik nih..

     
  50. salam to sharifah : salah daa..mmg la ada kaitan dgn bungan dan buah tu..kena kaji betul2..sikit lagi tu..hehehehe..dah hampir2 memeningkan kepala tu..hahahha

     
  51. farah Says:
  52. hurm..klau la ni buah apple,ptt tkde bunge kt ctu....

     
  53. haaaa..dah betul tu..cuma kena hurai skit lagi..hehehehehe..apa kaitan antara apple dan bunga...cepat admin dah nak tutup teka teki..tp..farah kena la hurai dulu, ek..hehehehehe

     
  54. farah Says:
  55. sbb buah apel ngn bunge die tk kuar pd waktu yg sme...am i right??

     
  56. dah nak betul tu..skit lagi..ok lah..admin bg klu..perhatikan bunga tu..tu bunga apa???? ada tak kaitan dgn epal tu??? selamat mencuba

     
  57. Anonymous Says:
  58. 3 biji buah apple tu dah masak sangat..... tak kan la masih ada bunga lagi. Buah apple yang masak takkan keluar serentak dengan bunganya..

     
  59. salam to Jem : hahhaa..dah dekat tu..skit lagi daa..cuba perhatikan betul2..selamat memeningkan kepala daaa..heheheh

     
  60. Anonymous Says:
  61. Buah apple yang masak dan bunga sakura tidak sepatutnya ada pada sepohon pokok

     
  62. hahhaha..cayalah..sapa la bijak ni..tabik daaaa..baru leh admin tutup teka ni..hhahahhaha..syabas dan tahniah!!!

     

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sekapur Sirih


Salam...Selamat Datang Ke Blog Sagasama ...Ini Merupakan Sambungan Daripada Blog Yang Lama ( blogsagasama.blogspot.com ) Kerana Blog Yang Lama Sudah Terdelete Secara Tidak Sengaja...Semoga Sahabat Sekelian Mendapat Manfaat Dari Blog Ini...

Email dan YM Admin : sagasue@yahoo.com

ADMIN : TIDAK ON LINE





free counter