Kategori

Isi Kandungan

Followers

Promosi Blog Anda

Daftarkan Blog Anda Disini...Percuma

Apa Yang Salah Pada Gambar Ini?

Posted by Blog Rasmi YM Syed Abi Ghufran Al-Idrus Wednesday, November 18, 2009



cuba la teka..
apa yg pelik pd gambar ini..
tu pun kalu bijak laaa
dan pantang dicabar...hehehhee



HINGGA SEKARANG..BELUM ADA YANG MENJAWAB BETUL..ADMIN CABAR NI!!!...SAHUT CABARAN NI


Print

66 comments

  1. sayang Says:
  2. hek eleh...payung tu tak ada besi besi kut...

     
  3. hahahha...alamak isteri admin pun main jawab jugak ka???? hahhaaa...dah sipi-sipi la tu..skit lagi sayang..hahahha...cuba yg bagus...cuba lagi....hehehehhee

     
  4. salmah Says:
  5. saya sokong... tk de besi.. besi yg kecik yg tmpat nk tekan ms nk tutup payung tue balik tak de ugak..

     
  6. hamlas Says:
  7. pemegang payung tuh cam tak sesuai.. cam pemegang raket badminton jer.. tak pun cam pemegang joran... ahahha

     
  8. hahahha...cubaan yg bagus salmah dan hamlas..tp sayang..kedua-duanya salah daaaa....hahhaha..cuba lagi ek..hahhahha

     
  9. LyanaSyaZam Says:
  10. ha...ha...saya tau dah,pemegang payung tu...ada tali langsir la.. betul x...hihihi

     
  11. hhahahaa...cayalah lyanasyazam..pra tabik spring daa..salah leeee...hahhaha..anak admin yg tahun 1..dpt jawab daaa...terkejut admin..sekali tunjuk..dah dapat jawab..malu leeee...jgn dimalukan oleh anak admin...cuba jawab lagi....hhahahhaha.....kalu admin kabo jawapannya..pasti terkejut..ye laaa..tak perasan laaa...hahhahaaa

     
  12. qismina Says:
  13. ada penutup botol kat pemegang patung tuh.. patutkah ia disitu?

     
  14. hahhahaa...cayalah qismina..hebatlah..tak sayang..salah daaa....hahhaha..

     
  15. LyanaSyaZam Says:
  16. alamak salah ker...emmm apa yek yg salah kat payung tu...nanti sat nk tengok betul2

     
  17. LyanaSyaZam Says:
  18. ha rasanyer la...yek...payung tu terapung kat udara kot,mana boleh payung terapung kat udara

     
  19. hahhahhaa...admin dah tergolek atas lantai dah ni..hahhahaaa...payung terapung atas udara???..hahahhahahaa..cayalah..sebab salah daaa...cuba lagi...hehehhehee

     
  20. yusri Says:
  21. payung tu ade 9cabang...mcm ne nak ttp nnt??
    klu 8 bru la btol kan...

     
  22. heehhehe...ye la tu..yusri..haahhaaa..alasan yg tak munasabah la tu..hahahaha..cuba lagi ek...heheheheee..masa masih ada daa...

     
  23. LyanaSyaZam Says:
  24. btg payung tu ...btg reket badminton daaa....

     
  25. mmg hebat la lyanasyazam ni...tajam sungguh mata lyana ni..tak sangka sungguh laaa...mmg hebat..tp sayang laaa...ucapan hebat td tu akan aktif apabila jawapannya betul aje daaa...hahhahaha..cuba lagi..jgn maree...hehhheheheh

     
  26. jai@jezz Says:
  27. oo..... batang payung tu batang badminton lorr...

     
  28. Zura Says:
  29. batang payung tue xde batang sokongan kat besi tuk kain tue...betul x..???

     
  30. LyanaSyaZam Says:
  31. ishh bila nak dapat tau jawapannyer ni...admin...xsabar dah ni...payung tu...x der besi kot

     
  32. hahahha...cayalah jai..kenapa tak kata..batang cangkul ke..batang penyapu ke..hahhahahaa..salah daaa..cuba lagi..hehhehehee

     
  33. hehehhhee..salah daaa....kan dah ada besinya tu....hhehhehe...cuba lagi ek...jgn putus ada daaaa...ahhahahahhaahaa...sapa la yg bertuah tu..lambatnya org yg hebat iqnya...anak admin tau daaa...baru darjah 1..terkejut sungguh..hhahahhaaaa..selamat mencuba..

     
  34. hahhahhaa..sabar la lyana..pasti ada org yg jawab betul daaa..hahhahaha...yg pasti..anak admin dah jawab betul..hahhahhaha..cuba lagi..perhati betul2....

     
  35. ALDRIANA Says:
  36. rasanya kaki payung tu macam kayu snooker jak..

     
  37. ahhhhha..kenapa tak kata..kaki penyapu sekali daa...hhahahah..hhahahhaaaa..cuba lagi...

     
  38. ALDRIANA Says:
  39. kenapa warna payung bahagian dalam tu berbeza ngan kat luar...betul tak..

     
  40. Not Says:
  41. Ko dah botak... Xyah la pakai payung... Betul x? hahahahaha......

     
  42. @Gym's Says:
  43. hari x ujan. wat pa buka payung

     
  44. ehhehhehe...salah lah lin..heheheh..cuba lagi

     
  45. hahahha..not dan gym..apa punya jawapan daaa..anak admin pun tau daa..malulah..malulah..hahhahahhahaaa

     
  46. zakeey Says:
  47. tak ada stay wires utk kain payung tu.camne ia terbuka dan boleh kembang klu takde stay wires tu.betul tak?

     
  48. hehehheh...cuba lagi daaa...salah tu..skit lagi...hahhahahaha..

     
  49. Anonymous Says:
  50. waktu malam naper bukak payung?

     
  51. hheheee...kadang2 waktu malam ada hujan daaa..hujan gerimis gitu..hhhahahaaa..cuba lagi..salah tu..

     
  52. Anonymous Says:
  53. payung tu xde tmpt pegang tok bukak n tarik payung tok tutup... xtau nk ckp ape benda nama dia..

     
  54. kejap..admin nak berguling ketawa dulu..hahhahahha..salah tu..hehheheh..cuba lagi..kalau admin kabo..pasti terkejut..ye la..betul laa..kenapa tak perasan ek....selamat mencuba lagi..

     
  55. Anonymous Says:
  56. skru driver da kat payung tuu kot

     
  57. Anonymous Says:
  58. xda tulang rusuk kot.. sbb tu x ley nk tutp or kepala payung tu ada 2 bhgn.. jd mcm mn nk tutp..

     
  59. hahahhaha..skru driver??..hahhahahaha..silap daa..skru driver belum direka utk payung daa..hhahaha..cuba lagi..

     
  60. hahaha..kan ada tulang rusuk tu..garis itu..ye la tu..dah nak betul la tu..sikit lagi..perhatikan betul2..kepala payung tu..mmg sah bukan..skit lagi tu..perhatikan betul2..hehhehehee

     
  61. Anonymous Says:
  62. belahan payung tuu tak sama besar kot..

     
  63. ahahahhaahaa...cayalah..mmg tak percaya lah..sebab salah daa..hhehehe..cuba lagi

     
  64. qismina Says:
  65. sisi payung tue tak cukup.. biasanya bilangannya genap.. tak kiralah byk mn pun.. sbb tue yg menstabilkan kerangka payung tuh... ehehehe

     
  66. hahahaa..pandailah..sebab terlalu pandai..hinggakan salah daaa..hahhhha..cuba lagi..hhehehehee

     
  67. Ashley Says:
  68. No stay wires to Umbrella ribs

     
  69. hehhee..sorry ashley..u should be wacthing carefully my dear..hhehehee..ur answer is nearly correct...try again...

     
  70. Anonymous Says:
  71. ada satu belahan payung tuu yg xder besi kot..xpom tlebih besi dier^^

     
  72. hehehehhee..pandai2 aje anonymous ni..salah daaa..hehehhe..cuba lagi..perhatikan betul2..

     
  73. Faarihin Says:
  74. salam..
    camne nak kuncupkan payung ni nanti? hmmm.. ape yg pelik? entah ler.. huhuhu..

     
  75. heeehee..pasti boleh daaa..jgn la risau..hehhehe..cuba perhatikan betul2..pasti ada yang tak kena..hhehhehehe..selamat mencuba..

     
  76. syed fizul Says:
  77. tali tu tak sepatutnyer ade kat situ...tali tu kena letak atas kain payung...so senang la nak ikat payung dgn kemas bila tutup dan nak simpan nnt....ye dak...ke salah jugak...???? jawab leee admin.....

     
  78. hhahahha..cayalah adik admin ni..terlalu hebat hingga slaah jawab daaa...hahahha..cuba lagi pizo.....

     
  79. Syed Fizul Says:
  80. kalau jawapan tu bukan, mesti jawapan ni....mana pemegang? mcm ne nak tutup payung?? ke tak payah tutup.?? kekeke....spring pun tak de...ape ke jenis payung ni...mana beli..?? kekeekeke

     
  81. hahaha..yg ni bukan adik admin punya pemikiran daa..salah daaa..pizo..cuba ko tgk dan perhatikan betul2 daaa...

     
  82. sharifah Says:
  83. payung 2 xleh ditutup..
    sbb yg kt tgh2 payung 2 xder..
    cne nk tarik ttp...
    xpun....
    payung selalunye kipas 8je..
    tp yg nie 9...
    pelik gk 2

     
  84. hahhahaa..semuanya salah daa..cuba lagi..perhatikan betul2 daa..kalu admin kabo..pasti kata..betul lah..kenapa tak perasan sakni....hahhahaaa

     
  85. Syed Fizul Says:
  86. ya la...nk tnya admin, mana penutup payung ni...? batang besi yg kecik utk meyokong payung pun xde...patutnya kena ada la....br payung tu kembang dgn molek...sbb ade besi support...kalau ade 9 bhgn, kena ade 9 besi support laa...ye takk....payung ape nih...menyusahkan org aje..!!!

     
  87. ehehhe..kan ada batang besi yg menyokong tu..yg garis2 tu lee..skit lagi..cuba perhatikan betul2 daaa...skit lagi tu..hahhhaahaaa

     
  88. qismina Says:
  89. besi2 penyokong patung tue bengkok.. bukan ker lurus ker?

     
  90. hehhee..sikit lagi..sikit lagi..hehhehe..sorry..jawapan qismian tu salah daaa..heheheh..dah dekat tu..

     
  91. hana Says:
  92. kat hjung nk bka pyung 2,xd lidi2 yg mblehkan pyung 2 tbkak.kalu x cmne nk tutup n bkak pyung

     
  93. hahahha..ye la tu hana..dah dekat tu..skit lagi..perhatikan betul2..selamat mencuba...

     
  94. hana Says:
  95. sbnarnye wrne kuning 2 kt bhgian luar pyung..merah 2 kt bhgian dalam,so pyung merah 2 terlipat ke ats.2 yg salah.ni gmbr 3D pnyer jer

     
  96. hehehe..pandainya..tp pandai sajo..wak gapo..hahaha..salah la hana..sikit lagi tu..dah dekat tu..perhatikan betul2..selamat memerhati...

     
  97. qismina Says:
  98. anak en.admin ada ym tak? nk tanya jawapan kat dia.. ehehhehe.. payah punya soklan.. dah try melihat dari sisi anak kecil.. tapi lost!!!

     
  99. hahaha..darjah 1..mana la ada ym..ayahnya ada laa..admin la tu..hhaha..cuba perhatikan betul2..pasti tau nya..kalu admin cakap..pasti qismina kata..haaa..betul laa..kenapa tak perasan ek..hehhee..so..selamat memeningkan mata daa..hahhaaa

     
  100. Anonymous Says:
  101. Payung tu transparent ke? -azie-

     

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Sekapur Sirih


Salam...Selamat Datang Ke Blog Sagasama ...Ini Merupakan Sambungan Daripada Blog Yang Lama ( blogsagasama.blogspot.com ) Kerana Blog Yang Lama Sudah Terdelete Secara Tidak Sengaja...Semoga Sahabat Sekelian Mendapat Manfaat Dari Blog Ini...

Email dan YM Admin : sagasue@yahoo.com

ADMIN : TIDAK ON LINE





free counter